18
Joi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi tineri, de 18 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, fiind bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni.

 La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii au descins în comuna Luna, din județul Cluj, la locuințele a doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat, tăinuire și complicitate la tentativa furtului calificat.

 În fapt, în perioada 17-18 octombrie a.c., tânărul în vârstă de 18 ani ar fi pătruns fără drept în locuința unei persoane, situată în comuna Luna, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 13.000 de lei.

 Ulterior, acesta ar fi înmânat tânărului de 19 ani circa 2.500 de lei, deși s-ar fi cunoscut faptul că banii proveneau ca urmare a săvârșirii faptei.

 De asemenea, în noaptea de 14/15 noiembrie a.c., tânărul de 19 ani ar fi pătruns în interiorul unui oficiu poștal, de unde ar fi încercat fără a reuși însă, sustragerea unor bunuri asigurate într-un seif metalic.

 Învestigațiile derulate de polițiști și probatoriul administrat în cauză a condus la identificarea și reținerea celor doi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați cu propuneri procedurale instanței de judecată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh