04
Lun, Iul
25 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii turdeni au fost alertați în aceastî dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Depozitul logistic Dedeman. „Au ajuns la fața locului trei autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD. Din primele informații, flăcările au fost stinse în mare parte. În aceste momente se evaluează situația de către echipajele de pompieri aflați la fața locului. Revenim cu mai multe detalii imediat ce se vor finaliza operațiunile”, informează ISU CLUJ.

 

UPDATE ora 11.15:

Intervenție pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o secțiune a tubulaturii instalației de ventilare dintr-un Centru Logistic din localitatea Turda

Trei autospeciale pentru stins incendii și o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la un Centru Logistic situat pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit o secțiune a tubulaturii sistemului de ventilare-încălzire și o secțiune a acoperișului halei centrului logistic afectate de flăcări. Intervenția promptă personalului de pe locul de muncă cu mijloace de primă intervenție a reușit să țină sub control flăcările, până la sosirea echipajelor de intervenție, fiind evitată propagarea acestora.
Nu au fost persoane care să solicite consultul medical, iar pagubele înregistrate au fost minime, fiind distruse tubulatura de ventilație pe cca 10 m și cca 2mp din acoperișul halei.

 

ISU CLUJ

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh