26
Vi, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială, organizează o strângere de fonduri în cadrul Târgului de Primăvară, cu ocazia mărțișorului.

Standul lor va fi plin cu mărțișoare autentice, făcute cu drag chiar de către voluntari, precum: păpuși tradiționale din ață și mărțișoare din lemn pirogravate de mărimi și modele diferite.

Mărțișoarele sunt oportunitatea perfectă de a aduce primăvara în sufletele oamenilor speciali din viața noastră. De asemenea, prin donația în schimbul căreia veți primii un mărțișor confecționat manual puteți sprijini inițiativele acestora, veniturile acumulate fiind investite în cadrul a alte 10 inițiative de tineret, coordonate de elevi de liceu, într-un program de mentorat din cadrul Academiei Civice. Aceste inițiative includ recondiționarea de dispozitive IT pentru copii din mediul rural, diverse activități de educație non-formală, conferințe pe tematici psihologice și proiecte pentru consolidarea societății civile.

Ne puteți găsi la stand în perioada 25 Februarie - 8 Martie în zona pietonală din centrul Turzii.

Haideți să întâmpinăm primăvara împreună!

Având un istoric de implicare în comunitate de peste opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele AMoS, urmărește pagina de Facebook

AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială și (https://www.facebook.com/amos.faptebune),

 

pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh