26
Dum, Iun
32 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Începând de astăzi până în data de 31 august în intervalul orar 10:00-15:00, vor avea loc acțiuni de cosire a buruienii Ambrozia artemisiifolia- Iarba pârloagelor, pe domeniile publice aflate în administrare, cu scopul de a preveni un pericol pentru mediu și sănătatea populației prin răspândirea polenului cât și reducerea rezervei de semințe pentru următorii ani.
Pe această cale, facem apel către toți toți agenții economici autorizați și cetățenii municipiului Turda care dețin terenuri, să se mobilizeze în vederea desfășurării acestei acțiuni de cosire pe domeniile private (în curți și grădini).
Buruiana Ambrozia artemisiifolia- Iarba pârloagelor cosită, va fi colectată în saci, de către cetățeni și colectată de echipele de la Prival în fiecare primă zi lucrătoare a fiecărei luni calendaristice din perioada iunie - august a acestui an.
Rugăm cetățenii să solicite ridicarea acestor deșeuri vegetale, la numărul de telefon: 0744 916 235.
Vă reamintim că obligativitatea acțiunii de cosire este prevăzută în Legea 62/2018 privind combaterea buruienii Ambrozia artemisiifolia.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh