16
Dum, Iun
11 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
De astăzi, începem reamplasarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor vegetale, piese de mobilier și deșeuri rezultate din construcții și demolări.
Astfel, astăzi au fost repuse containerele pe strada Stadionului și pe strada Anton Pann din Turda Nouă. Mâine se continuă cu reamplasarea lor în alte două locații din oraș. Până la finalul săptămânii, containerele vor fi amplasate în toate cele 10 locații din oraș.
Aceste containere pot fi folosite gratuit de toți cetățenii orașului, cu stricta condiție de a respecta întocmai indicațiile inscripționate. În caz contrar, se vor crea din nou blocaje la rampa de colectare, ceea ce va genera întârzieri la ridicare, iar astfel ne va fi imposibil să mai furnizăm acest serviciu gratuit.
Pentru a preveni astfel de situații vă rugăm să aruncați deșeurile respectând regulamentul, iar atunci când observați persoane care depozitează deșeuri pe domeniul public sau într-un mod necorespunzător apelați Poliția Locală la numerele de telefon: 0264-317303/0731.300.903.
Totodată, vă reamintim că serviciul de colectare a deșeurilor este gratuit doar pentru persoanele fizice. În cazul firmelor de profil (care execută lucrări de construcții/demolări, etc) deșeurile se ridică contra cost de către operatorul de salubritate, SUPERCOM, la solicitarea beneficiarului, contact: 0784.011.325 sau la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh