06
Mie, Dec
14 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi sărbătorim un eveniment important din istoria noastră națională - Unirea Principatelor Române din 24 ianuarie 1859. Astfel, a început o nouă eră pentru poporul român, un pas important spre independență și unitate.
Prin unirea Moldovei cu Țara Românească am dovedit că suntem un popor puternic și determinat să ne atingem obiectivele. Această unire a permis poporului român să-și exprime mai bine propria voință și să-și împlinească aspirațiile naționale.
Este important să ne amintim acest eveniment important din istoria noastră și să înțelegem valoarea unității și a independenței. Să ne amintim că, prin muncă și determinare, putem realiza orice ne propunem. Orașul Turda este un exemplu desăvârșit al unității și al determinării poporului român.
Să sărbătorim această zi cu mândrie și recunoștință pentru eroii și liderii care au făcut posibilă această unire. Și să ne angajăm să păstrăm această unitate și independență pentru generațiile viitoare.
Programul evenimentelor de astăzi îl găsiți aici: https://primariaturda.ro/comunicat-de-presa-9/
La mulți ani, România!??
 
Cristian Matei,
primar Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh