05
Dum, Feb
40 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Incepand cu data de 30.01.2023 se vor acorda pachetele alimentare de la UE transa V, pentru persoanele/familiile cu domiciliul in Turda, aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private ), definite conform OUG 84/2020 şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale, astfel:
In perioada 30.01.2023-02.02.2023 se acorda pachete persoanelor/ familiilor care au minori cu incadrati in gradele de handicap grav si accentuat.
Din data de 06.02.2023 se vor acorda pachetele alimentare pentru adultii cu dizabilitati (handicap grav si accentuat) , precum si celorlate categorii enuntate (situatii critice, situatii de vulnerabilitate etc) mai sus, in limita stocului existent.
Distribuirea produselor se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:
Luni-Joi între orele 08.00-13.00 si Vineri 08.00-12.00
Beneficiarii se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil si certificatul de incadrare in grad de handicap (copie + original) unde este cazul.
De asemenea, având in vedere greutatea pachetului cu alimente , de peste 25 kg., beneficiarii eligibili sunt rugati sa vina insotiti de persoane care sa ii ajute la transportarea acestor pachete.
Pentru informatii suplimentare , va puteti adresa Directiei de Asistenta Sociala Turda, str. Dacia nr. 1 Turda sau la nr. de tel. 0738772192.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh