01
Vi, Dec
14 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând cu data de 15 martie va fi închis sensul de circulație spre Cluj Napoca a străzii Avram Iancu, pe sectorul cuprins între strada Castanilor și strada Andrei Mureșanu. Astfel, se va circula pe un singur sens dinspre Turda Nouă ( Spitalul Municipal) înspre cartierul Băi.

De asemenea, începând cu data de 20 martie, accesul pe strada Republicii va fi complet restricționat pe tronsonul cuprins de la strada George Coșbuc până la intersecția cu strada Andrei Șaguna.

Aceste restricții sunt necesare pentru a permite modernizarea coridorului de mobilitate urbană, zona centrală - strada Avram Iancu, în corelare cu planul de mobilitate urbană privind revitalizarea spațiului pietonal - Piața Republicii. Lucrările de modernizare vor începe în curând și sunt estimate a dura 5 luni, în funcție de condițiile atmosferice, acest termen putând fi decalat.

În timpul acestor restricții, se va instala semnalizare rutieră adecvată pentru a informa șoferii despre arterele restricționate. De asemenea, autoritățile recomandă evitarea parcării autoturismelor în aceste zone. În numele autorităților locale, vă cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim cetățenilor pentru înțelegere.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh