22
Sam, Iun
5 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Municipiul Turda organizează o acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, în parteneriat cu AN Apele Romane - SGA Alba-SH Turda, Serviciul Situații de Urgență, Compania de Apă Arieș Turda, Domeniul Public Turda, Colegiul Tehnic Turda, Batalionul 814 Tancuri Mihai-Vodă Turda și operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA.

Evenimentul va avea loc joi, 16 martie 2023, începând cu ora 9:30, pe malul Arieșului în zona podului de la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Această acțiune face parte din eforturile autorităților locale pentru a contribui la eliminarea deșeurilor din natură și la protejarea mediului înconjurător. Toți cei interesați sunt invitați să se alăture și să contribuie la această cauză nobilă.

Echipa din Primăria Turda - Compartimentul Protecția Mediului împreună cu partenerii săi vor pune la dispoziția voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA va asigura ridicarea deșeurilor colectate.

Facem apel la toate ONG-urile și voluntarii din comunitatea noastră pentru a se alătura acestei campanii și pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos. Acest eveniment este o oportunitate excelentă de a ne implica în protejarea mediului înconjurător și de a educa populația cu privire la importanța depozitării deșeurilor în locuri special amenajate.

"Suntem mândri să organizăm această acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, împreună cu partenerii noștri, și suntem recunoscători tuturor voluntarilor care se alătură acestei campanii. Sperăm să avem o prezență semnificativă din partea comunității noastre și să facem o diferență reală în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător", a declarat primarul municipiului Turda.

Pentru informații suplimentare sau pentru a vă înscrie ca voluntar la această acțiune de ecologizare, vă rugăm să contactați Primăria Turda - Compartimentul Protecția Mediului la numărul de telefon: 0751.235.553, Camelia Mic sau să ne trimiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh