20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Bors au desfășurat o acțiune pe timpul zilei pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele de pe raza județelor Cluj și Mureș. 

Scopul principal urmărit a fost acela de a preveni și combate evenimentele negative care pot surveni din cauza nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în urma abaterilor constatate, în intervalul menționat, polițiștii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Timiș, în timp ce rula cu viteza de 191 km/h.

Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Tot acolo, polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, în timp ce rula cu viteza de 201 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Totodată, în intervalul orar 11.50 – 18.10, polițiștii au mai surprins cu aparatul radar 4 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, respectiv cu viteze cuprinse între 181 – 184 km/h.

Și aceștia au fost sancționați contravențional, fiind aplicată măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh