28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Ca în fiecare an, primarul turdean Cristian Matei, nu i-a uitat pe veteranii de război din Turda. I-a vizitat pe aceștia cu diplome și torturi care să le mai îndulcească povara bătrâneților. Bucuroși de vizită, veteranii s-au arătat deosebit de vivaci și dornici să povestească despre viețile lor greu încercate, încă din tinerețe.
„29 aprilie - Ziua Veteranilor de Război. Recunoștință și respect pentru curaj și sacrificiu. Ne amintim de fiecare veteran, care a luptat pe fronturi pentru libertate și democrație sub Drapelul României. Ei sunt întruchiparea curajului și a forței și au făcut posibil ca noi să trăim astăzi într-o lume mai bună. Este important să le arătăm respect, recunoștință și să-i onorăm mereu pentru serviciul lor eroic. Mulțumim pentru curaj, sacrificiu și devotament, veteranilor de război de pretutindeni!”, a transmis primarul turdean pe pagina sa de Facebook.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh