27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Ghidați doar de gândul de a aduce bucuria pe fețele celor mici chiar de ziua lor, în perioada 8 - 17 mai 2023 demarăm cea de-a XI-a ediție a campaniei umanitare “Zâmbetul din cutiuţă”.
Alături de noi, în acest proiect se vor implica copiii, părinții, cadrele didactice și prietenii de la Grădiniţele Dr. I. Raţiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ și Căsuţa Piticilor.
Acţiunea face parte din Proiectul Educaţional Județean “Zâmbet de copil – o lume de poveste” şi are ca scop strângerea de fonduri pentru cutiuţele care vor aduce zâmbete.
Beneficiarii acestor cutiuțe sunt copii cu vârsta între 3 şi 18 ani din familii cu situație materială deficitară și din centrele de copii din Turda și împrejurimi.
Acestea vor fi dăruite cu ocazia zilei de 1 Iunie – cel mai bun prilej de a sărbători copilăria și copiii, de a le oferi o bucurie, un zâmbet.
Pe lângă faptul că este o acțiune umanitară, campania are și o componentă educativă. Încă din copilărie este important ca părinții să își învețe copiii să fie atenți și la nevoile celor mai puțini norocoși dintre noi.
Implica-te! Împreună, facem exerciții de bunătate. Niciun vis nu e mic pentru o inimă mare. Inimile mari împlinesc vise. Ajută-ne să ajutăm.
Indiferent de sumă, te rugăm să donezi în perioada 8 - 17 Mai 2023:
• în contul Asociației Împreună pentru Voi RO57BRDE130SV23314751300, deschis la Banca BRD
• în cutia de donații, amenajată în sălile de clasă de la grădinițele partenere
Proiectul Educaţional Județean ”Zâmbet de copil – o lume de poveste” este organizat de Asociația Împreună pentru Voi și Biblioteca Municipală Teodor Murășanu în colaborare cu Grădinițele Dr. I. Rațiu, Sf. Maria, Prichindelul Isteț, Căsuța Piticilor și Școlile Gimnaziale Avram Iancu, Ioan Opriș, Horea, Cloșca și Crișan, Simion Balint – Copăceni și Mihai Viteazul – Câmpia Turzii. O colaborare frumoasă, cu multe realizări și satisfacții.
Mulţumim celor care vă implicați! Banca pentru Alimente Cluj, Activ Pentru Tine, Profedu
Dana Pașca, Asociaţia Împreună pentru Voi
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh