29
Vi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În urma unui meci magnific, amazoanele de la AHC POTAISSA TURDA/LT „LIVIU REBREANU” au reușit să învingă CSS CARACAL cu scorul final de 40-22 (19-12).
Aș dori să le felicit pe fetele noastre pentru jocul excelent și pentru determinarea lor de a-și duce echipa la victorie! În urma acestui rezultat, AHC POTAISSA TURDA/LT „LIVIU REBREANU” ocupă locul 5 la turneul final al campionatului national de handbal la nivel de junioare 1. Ținând cont că majoritatea erau cu cel puțin 1 an mai tinere decât colegele lor de competiție, iar lotul pentru noul sezon rămâne aproape intact, avem mari speranțe de a lupta și a câștiga medaliile de aur pentru Turda în ediția următoare de campionat.
Cu trei ani în urmă am inițiat și susținut din toate punctele de vedere proiectul nou al ramurii feminine, iar victoriile voastre dovedesc că la Turda performanța se practică și la feminin!
Felicitări încă o dată, fetelor, pentru o performanță de neuitat! Continuați să luptați pentru a vă duce echipa la noi înălțimi și să demonstrați tuturor că Turda are unele dintre cele mai bune echipe de handbal din țară!
Hai Turda! Hai Potaissa!
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh