28
Joi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Licitația pentru prima parte a proiectului "Turda online - servicii publice digitalizate la nivelul Primăriei Municipiului Turda" a fost finalizată cu succes!✅
Am semnat contractele de prestare servicii pentru două loturi ale proiectului:
? "Extinderea Sistemului Informatic" - Lotul 1, care vizează dezvoltarea și modernizarea infrastructurii IT a Primăriei Municipiului Turda;
? "Implementarea unor interfete pentru integrarea aplicațiilor existente cu noile module aplicative, publice și digitalizate" - Lotul 2.
Obiectivul general al acestui proiect constă în actualizarea și extinderea măsurilor de simplificare din perspectiva back-office și front-office pentru serviciile gestionate exclusiv de către UAT Municipiul Turda.
Prin modernizarea infrastructurii IT și implementarea noilor module aplicative, ne propunem să simplificăm și să eficientizăm procesele administrative și serviciile publice pe care le oferim cetățenilor noștri, atât în ceea ce privește aspectele interne ale administrării, cât și în interacțiunea directă cu cetățenii.
Prin intermediul platformei "Turda online", locuitorii municipiului nostru vor putea beneficia de o gamă largă de servicii digitale, care vor simplifica interacțiunea cu instituțiile publice.
De la solicitarea de acte și certificate, până la programări online și plăți electronice, dorim să punem la dispoziție mijloace moderne și accesibile pentru a satisface nevoile comunității noastre.
Suntem convinși că prin aceste investiții în tehnologie și digitalizare, vom consolida legătura dintre administrație și cetățeni, facilitând accesul la servicii publice de calitate și îmbunătățind calitatea vieții în municipiul Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh