18
Joi, Iul
0 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un spectaculos accident de circulaţie a avut loc miercuri 13 august, în localitatea Mihai Viteazu. Şoferul unui autoturism a făcut o adevărată cascadorie, s-a răsturnat pe drum drept, chiar în faţa postului de poliţie din comună. Pasagera din dreapta a scăpat cu răni uşoare, însă a trecut prin momente de groază.

Cauzele producerii accidentului sunt încă neclare. Şoferul implicat în accident susţine că un motociclist i-a tăiat calea şi a fost nevoit să tragă brusc de volan pentru a-l evita. Poliţiştii spun însă că persoana aflată la volan nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi aşa a avut loc spectaculosul accident.
După o curbă la stânga maşina a intrat pe pietrişul de pe marginea drumului şi s-a izbit de un podeţ. Poliţiştii spun că în urma impactului cu podeţul şi a exploziei unui pneu, maşina a ajuns cu roţile în sus. Cei doi pasageri ai maşinii au suferit doar răni minore. Şoferul şi pasagera din dreapta au fost răniţi uşor la faţă şi la gât. Un echipaj al ambulanţei a transportat-o pe femeie la Spitalul municipal Turda pentru mai multe investigaţii.
„Eu veneam dinspre Cheile Turzii şi la un moment dat, aici în curbă, mi-a tăiat calea un motociclist. Am încercat să îl evit şi am prins pietrişul de pe margine şi nu am mai putut să mă redresez”, ne-a declarat Ion Roman, şoferul maşinii.
„Conducătorul auto nu s-a adaptat la condiţiile de drum şi trafic, drumul fiind în lucru, a intrat în curbă, a derapat şi apoi s-a izbit de un podeţ. Roata din dreapta faţă a explodat şi s-a răsturnat”, ne-a declarat Vasile Capătă, şeful de post al Poliţiei comunei Mihai Viteazu.
După impact maşina a ajuns pe mijlocul drumului cu roţile în sus şi a fost nevoie de ceva timp pentru a înlătura maşina de pe carosabil. Autoturismul a fost grav avariat iar şoferul şi pasagera, care au tras o spaimă groaznică, nu vor putea uita prea curând cascadoria care se putea temina tragic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh