19
Dum, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Centrul Istoric al Municipiului Turda va deveni în curând un punct de atracție al orașului nostru, un loc în care istoria și arhitectura spectaculoasă vor fi puse în evidență. ?✨
Principalele modificări și îmbunătățiri care au fost implementate până acum includ înlocuirea pavajului din dale de ciment și beton asfaltic cu piatră naturală, o reorganizare spațială și o nouă mobilare. ??
De asemenea, am acordat o atenție deosebită iluminatului public, care va fi complet schimbat, astfel încât să ofere o atmosferă plăcută și sigură în timpul serilor petrecute în centrul nostru istoric. ??
Un alt aspect important al proiectului nostru este îmbogățirea spațiului cu vegetație verde. Astfel, în cadrul acestor lucrări este prevăzută plantarea unui număr semnificativ de arbori maturi cu grad ridicat de retenție a CO2 și construirea unor fântâni interactive.??
ℹ️Vă reamintim că, lucrările de modernizare sunt cuprinse în proiectul ”Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”- Lot 1 –Revitalizarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Turda.
 
Primăria Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh