19
Dum, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Continuăm cu veștile bune! Grădinița "Prichindelul isteț" - modernizată în proporție de 95%.
ℹ️Situată pe strada Aviatorilor din Turda, clădirea a fost modernizată în întregime în baza proiectului cu finanțare europeană “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit "Prichindelul isteț" și a Creșei nr. 4”, cod SMIS 124461.
? ?Lucrările de modernizare presupun atât separarea spațiilor și realizarea independenței funcționării activităților desfășurate de cele două instituții prin extinderea pe verticală a imobilului, cât și reabilitarea clădirii la exterior și interior.
??S-au realizat lucrări de reabilitare termică (izolarea termică a faţadelor parte opacă și parte vitrată, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel), instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent.
De asemenea, s-au înlocuit instalațiile electrice, apă-canalizare și cele termice. Prin realizarea etajului au fost create spații noi pentru grupe de grădiniță și spații administrative, ambele contribuind la funcționarea optimă activității desfășurate.
?Se va amenaja curtea cu spații verzi îngrijite și ansambluri de joacă atractive pentru ca cei mici să se bucure de timpul petrecut în curtea grădiniței, în condiții de siguranță și confort.
 
Cristian MATEI,
primar Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh