18
Sam, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Descoperire înfiorătoare într-un cimitir din comuna Tureni.

Duminică, 9 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei.

Bineînțeles că mai întâi anchetatorii vor trebui să identifice persoana decedată, iar circumstanțele desoperirii nu exclud nici o posibilă crimă și încercarea ucigașului (sau ucigașilor) să ascundă teribila faptă. TOt așa cum și alte ipoteze pot constitui piste pentru criminaliști, în încercarea de a face lumină în acest caz care a zguduit liniștita comună Tureni, de lângă Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh