17
Vi, Mai
14 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Într-o continuă luptă cu vegetația nedorită, autoritățile locale de la Turda dau asigurări că nu trece nicio zi în care echipele de la Domeniul Public să lipsească de pe străzile orașului pentru a le curăța și pentru a toaleta vegetația crescută abundent.

Conform planificărilor și situației din teren, echipele de la spații verzi continuă să intervină pentru ca orașul să fie curat și îngrijit.

Mulțumim Companiei de Apă Arieș pentru sprijinul acordat.

Cei de la Societatea Domeniul Public Turda, subordonată Consiliului local, informează că zilele trecute s-a intervenit pe strada Univers, strada Aviatorilor, în sensul giratoriu de la Dedeman și în proximitatea clădirii Primăriei, dar și în Parcarea de la  Salina Turda și pe .Strada Salinelor

Apoi s-a intervenit cu acţiuni de întreţinere spaţii verzi şi cosire, conform planificării teritoriale în următoarele zone:

străzile . Stadionului-Autobaza TUP

 Calea Victoriei

Aviatorilor

Ioan Opriş, în proximitatea grădiniţei Prichindelul Isteţ

Libertăţii (taluz)

Parcul din proximitatea școlii Avram Iancu

Zona Biroului Unic

Alveole Primărie

Strada Constructorilor

Parcul Avram Iancu din zona Micro 1

Strada Ştefan cel Mare (taluz)

și Intrare zona Teclu (salubrizare si cosire)

De asemenea, s-au toaletat şi defrişat copacii şi vegetaţia crescută în exces de pe strada Tunelului pentru a facilita accesul pietonal.

S-au colectat deşeurile vegetale rezultate în urma acestor acţiuni şi au fost depozitate în locurile amenajate.

În zilele următoare, echipele de la Domeniul Public Turda vor asigura activităţile de întreţinere a spaţiilor verzi şi în alte zone publice ale municipiului, în funcţie de priorităţi.

„Ne concentrăm eforturile pentru a avea spaţii verzi bine îngrijite şi ne dorim să asigurăm un aspect îngrijit și plăcut pentru toți locuitorii și vizitatorii din Turda”, dau asigurări cei care se ocupă de aceste acțiuni care mai transmit: „Încurajăm implicarea comunității turdene, așadar dacă aveți sugestii sau observații cu privire la îngrijirea spațiilor verzi în oraș, nu ezitați să ne contactați. Scopul nostru este să ne asigurăm că toate aceste zone, precum și altele, beneficiază de întreținere adecvată zilnică și că participăm activ la o îmbunătățire continuă a mediului și orașului în care trăim”, transmit cei care se ocupă de aspectul spațiilor verzi de pe raza municipiului Turda fără să uite să mulțumească celor de la Compania de Apă Arieș, în aceste acțiuni..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh