02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Am primit vizita unei delegații din Turcia, condusă de primarul orașului Sindirgi Belediyesi - domnul Ekrem Yavaş. Din delegația turcă au mai făcut parte Salih Durak - Vicepreședinte, Manager al Afacerilor Culturale și Sociale și Himmet Taslioglu - Manager al Dezvoltării Strategice.
Această vizită specială a reprezentat o oportunitate unică de a întări legăturile noastre culturale, economice și sociale și de a promova schimbul de experiență și idei între comunitățile noastre.
Pe parcursul întâlnirii am avut discuții constructive prin intermediul cărora am împărtășit perspective și soluții inovatoare pentru problemele și provocările cu care se confruntă orașele noastre. Am avut privilegiul să discutăm despre dezvoltarea durabilă, protecția mediului, promovarea turismului și colaborarea în diverse domenii care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii noștri.
Vom găzdui delegația turcă timp de patru zile pentru a cunoaște mai bine Turda și sperăm ca prin această vizită să întărim legăturile noastre în viitor și să dezvoltăm proiecte frumoase împreună.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh