02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Salubrizăm zilnic parcurile, statiile de autobuz, pieţele și străzile aferente în funcție de priorități.
În fiecare zi, în toate zonele publice din municipiu, sunt golite coșurile de gunoi, măturate străzile şi trotuarele. În plus, sunt îngrijite spații verzi crescute în exces. Deșeurile rezultate în urma acestor activități realizate în mod constant se depozitează în mod corespunzător, conform normelor în vigoare.
De asemenea, s-a salubrizat fântâna arteziană din Parcul Teilor, urmând ca în perioada următoare să se facă reparațiile necesare. În primă etapă, au fost înlocuite stinghiile de la băncile din jurul fântânii.
Echipele de la Domeniul Public Turda au continuat cu intervenţii de reparaţii şi vopsire la mobilierul de joacă din parcuri precum şi schimbarea covoarelor de tartan şi a cadrelor de lemn care le sustin de la ansamblurile de joacă.
Echipele noastre sunt pe teren și depun eforturi susținute pentru că orașul nostru să fie curat și îngrijit iar parcurile să fie întreţinute şi confortabile pentru toţi locuitorii Turzii.
Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!
 
Primăria Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh