21
Vi, Iun
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Nr. 31142/10.08.2023

 

ANUNŢ

           MUNICIPIUL TURDA titular la proiectului: „Regenerarea unor zone degradate și a unor spații verzi din municipiul Turda, prin crearea a două noi parcuri urbane publice, reabilitarea altor două parcuri și regenerarea unui scuar – lot SCUAR AVRAM IANCU”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Cluj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: „Regenerarea unor zone degradate și a unor spații verzi din municipiul Turda, prin crearea a două noi parcuri urbane publice, reabilitarea altor două parcuri și regenerarea unui scuar – lot SCUAR AVRAM IANCU” propus a fi amplasat in în mun. Turda, zona Calea Victoriei intersectie cu str. Rapsodiei cu str Baladei, jud. Cluj.

           Proiectul deciziei de incadrare si motivele care formuleaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Cluj, str. Dorobanților nr. 99, in zilele de luni -vineri intre orele 9,00-14,00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

           Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Cluj http://apmcj.anpm.ro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh