18
Joi, Apr
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean Cluj pe DJ 107L Turda, au fost finalizate lucrările de așternere a covorului asfaltic care au vizat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 1+205 și 2+320.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean asigură o legătură directă cu municipiul Turda. Odată cu finalizarea acestora toți cei care tranzitează zona se vor bucura de o circulație rutieră fluidă, în condiții de deplină siguranță.”

Anterior, pe același sector de drum au fost executate lucrări de întreținere a părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor, înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe carosabil, colmatarea rosturilor, refacerea terasamentelor deteriorate, asigurarea scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și lucrări de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

În continuare, în vederea completei finalizări a lucrărilor, urmează a mai fi derulate operațiuni de completare de acostamente și lucrări de întreținere a drumurilor laterale.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh