28
Ma, Mai
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nr. 16970/ 13.05.2024 

ANUNŢ

           MUNICIPIUL TURDA titular al proiectului „1.Extinderea și dotarea spitalului Municipal Turda 2.Desființare corp ginecologie(S+P+E) si corp oncologie-infecțioase(S+P+E) 3.Operațiuni notariale: alipire imobile”  propus a fi amplasat în Turda, strada Andrei Mureșanu, nr.13-15, anunță publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de încadrare de către AMP Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul „1.Extinderea și dotarea spitalului Municipal Turda 2.Desființare corp ginecologie(S+P+E) si corp oncologie-infecțioase(S+P+E) 3.Operațiuni notariale:alipire imobile” propus a fi amplasat în  Turda, strada Andrei Mureșanu, nr.13-15.

           Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj , Calea Dorobanților nr. 99, în zilele de luni-joi între orele 9,00 – 14,00, vineri între orele 9,00 – 13,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj.

               

        

 

Primar

Cristian-Octavian MATEI

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh