23
Dum, Iun
4 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană la nivel național, Serviciul de Stare Civilă din municipiul Turda a realizat un pas semnificativ către modernizarea serviciilor publice. A fost emis primul certificat de naștere în format digital în cadrul acestui proiect.

 Scopul acestui proiect este să faciliteze accesul locuitorilor Turzii la serviciile de stare civilă, prin digitalizarea întregului proces de eliberare a certificatelor de naștere. Prin intermediul acestei inițiative, ne propunem să simplificăm procedurile administrative.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: “Ne dorim ca în timp toate serviciile de stare civilă să fie digitalizate, pentru a facilita accesul locuitorilor Turzii la acestea. Această inițiativă reprezintă un angajament ferm că suntem dedicați modernizării administrației noastre și îmbunătățirii experienței cetățenilor noștri cu serviciile oferite de Primărie".

 Această inițiativă reprezintă încă un angajament prin care continuăm să aducem inovație și eficiență în administrația publică locală.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh