17
Lun, Iun
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 31 mai 2024 – 2 iunie 2024 porțile Turda Arena se deschid din nou pentru un eveniment de excepție dedicat familiei - FamTAstic Land. Pe parcursul a trei zile, întreaga comunitate se va reuni pentru a crea prietenii, amintiri și experiențe de neuitat!

FamTAstic Land este locul perfect pentru a petrece timp de calitate cu familia şi prietenii. Vizitatorii se vor bucura de o varietate de activități pline de aventură și creativitate, precum și de concerte live susținute de cei mai renumiți artiști ai momentului. Pregătiți să ofere spectacole de neuitat, aceștia vor aduce prin melodiile lor emoții vibrante pentru toți participanții.

 

Evenimentul promite o mulțime de surprize, jocuri interactive, ateliere creative și o atmosferă festivă care va aduce bucurie tuturor, de la cei mai mici până la cei mai mari. FamTAstic Land este prilejul ideal pentru a te reîntâlni cu prietenii și cei dragi, creând împreună amintiri unice.

 

Turda Arena își deschide porțile pentru distracție, zâmbete, amintiri și emoții, iar împreună redefinim distracția în familie, comunicarea și prietenia!

 

Acest eveniment nu ar fi posibil fără sprijinul generos al sponsorilor și partenerilor noștri, printre care se numără: Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Optimedia, MBE Electric, Aqua Serv, Dan Dan Tur, Crama la Salina, M. Install, Sarerom, Edotec Romania, Macromex, Pralina, Zeolites Group, Moldovan Carmangerie și HTI International Romania. Le mulțumim tuturor pentru că fac parte din povestea noastră!

Împreună, construim lucruri minunate și aducem bucurie și inspirație în viețile tuturor. Revenim curând cu programul complet al evenimentului!

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh