17
Lun, Iun
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Lucrările vizează peste 950 de kilometri

 

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere care au drept scop asigurarea unei mai bune vizibilități în trafic și, astfel, creșterea siguranței circulației rutiere pe drumurile județene pe care le are în administrare, precum și de asigurare a unei estetici rutiere corespunzătoare.

Lucrările de întreținere specifice constau în cosirea vegetației și tăierea lăstărișului din zona drumului, dar și de toaletare a arborilor situați în apropierea căii de rulare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Întreținerea drumurilor județene nu înseamnă doar lucrări care vizează infrastructura rutieră efectivă, precum reparații la calea de rulare sau lucrări de asfaltare, lucrări de realizare a șanțurilor, de reabilitare a podurilor și podețelor sau de realizare a acceselor la proprietăți. Ceea ce urmărim este să asigurăm participanților la trafic și condiții de circulație normale, fără riscuri. Prin aceste lucrări oferim drumurilor județene pe care le avem în administrare o bună vizibilitate în trafic și, nu în ultimul rând, un aspect estetic adecvat.

Astfel, au fost semnate contracte și, totodată, demarate lucrări care vizează drumuri județene situate pe toate cele cinci loturi.

Lucrările vizează drumuri sau sectoare de drumuri județene în lungime însumată de nu mai puțin de 957,825 kilometri, după cum urmează:

  • 146,195 kilometri pe raza Lotului 1 - Huedin;
  • 103,180 kilometri pe raza Lotului 2 - Gilău;
  • 284,259 kilometri pe raza Lotului 3 - Turda;
  • 319,851 kilometri pe raza Lotului 4 - Gherla;
  • 104,340 kilometri pe raza Lotului 5 - Dej.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh