26
Mie, Iun
4 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Porțile Turda Arena se deschid de ASTĂZI, 31 mai 2024 și timp de trei zile vom avea parte de distracție, emoție și zâmbete!

 

FamTAstic Land promite experiențe fanTAstice, cu activități interesante și atractive pentru toate vârstele, premii, demonstrații sportive, expoziție de tehnică militară, concerte live, experiențe culinare și multe, multe surprize.

Dragilor, vă invităm să creăm cele mai frumoase amintiri împreună!

        Pentru un acces facil la eveniment, vă rugăm să folosiți transportul public. Linia de autobuz 10 va ajunge la Turda Arena, oprind în apropiere pe strada Intrarea Stadionului. De asemenea, pentru ruta micro-centru, am amenajat o stație temporară lângă Kaufland. Având în vedere că accesul auto va fi interzis pe strada Stadionului, vă îndemnăm să optați pentru transportul public în comun.

        Concertele LIVE vor avea loc la scena exterioară, în aer liber, iar accesul este gratuit pentru toți participanții!

            Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor și sponsorilor noștri: Nova Power, Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Optimedia, MEB Electric, Aqua Serv, M. Install Dan Dan Tur, Crama la Salina, Sarerom, Edotec Romania, Macromex, Nello Construct, Zeolites Group, Moldovan Carmangerie, HTI International Romania și DDD Insecto.

Mulțumim tuturor pentru că faceți parte din povestea noastră!

Construim împreună cele mai frumoase momente și amintiri.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh