18
Joi, Iul
0 New Articles

Turda
Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Anunţ referitor la elaborarea unui proiect de act normativ

Astăzi, 25.06.2024, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ:

proiect de hotărâre nr. 126 / 21.06.2024  privind aprobarea majorării tarifelor pentru transportul public local de călători prin curse regulate în Municipiul Turda, efectuat de către societatea Transport Urban Public SRL.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:

 • raportul de specialitate nr. 22513 din 20.06.2024 al Serviciului Administrație Publică Locală;
 • referatul de aprobare al inițiatorului cu privire la necesitatea adoptării actului normativ propus;
 • textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor pentru transportul public local de călători prin curse regulate în Municipiul Turda, efectuat de către societatea Transport Urban Public SRL.
 • solicitarea nr. 2613/20.06.2024 emisă de către conducerea societății Transport Urban Public cu privire la necesitatea majorării tarifelor pentru transportul public local de călători prin curse regulate în Municipiul Turda, efectuat de către societatea Transport Urban Public SRL;
 • memoriul tehnico-economic de fundamentare a oportunității majorării tarifelor nr. 2612/20.06.2024 întocmit de către conducerea societății Transport Urban Public SRL;
 • anexa nr. 1 - situația privind călătoriile efectuate în transportul public local la tarifele actuale în perioada ianuarie-mai 2024;
 • anexa nr. 2 - situația privind modificarea tarifului de călătorie și influența acestuia asupra veniturilor în condițiile aceluiași număr de călători;
 • anexa nr. 3 - fișa de fundamentare pentru ajustarea tarifelor în transportul public local de călători în Municipiul Turda.

Documentaţia poate fi consultată:

 • pe pagina de internet a instituţiei, la ADRESA www.primariaturda.ro la secţiunea Consiliul Local/proiecte de hotărâre supuse dezbaterii publice;
 • la sediul instituţiei Primăria Municipiului Turda, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 28;
 • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Compartiment Relația cu Cetățenii - registratura ghişeului unic al Primăriei Primăriei Municipiului Turda, în intervalul 25.06.2024 – 07.08.2024, de luni până joi, între orele 08.00-15.00 şi vineri între orele 08.00-12.30.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune în perioada 26.06.2024 - 12.07.2024:

- ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

- prin poştă, pe adresa Primăria Municipiului Turda, Municipiului Turda, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Cluj;

- la registratura ghișeului unic al Primăriei Municipiului Turda, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 31-33, de luni până joi între orele 08.00 – 15.00 și vineri între orele 08.00 – 12.30.

Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri privind proiectul de hotărâre nr. 126/ 21.06.2024  referitor la aprobarea majorării tarifelor pentru transportul public local de călători prin curse regulate în Municipiul Turda, efectuat de către societatea Transport Urban Public SRL“.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la linkul www.primariaturda.ro la secţiunea „consiliul local/proiecte de hotărâre supuse dezbaterii publice”;

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

În conformitate cu prevederile art. 7, alin. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă.

 

Pentru informaţii suplimentare, persoane de contact: Popescu Alin – director societatea Transport Urban Public SRL sau Munteanu Sorina Felicia – șef Serviciu Administrație Publică Locală din cadrul Primăriei Municipiului Turda.

 

Prezentul anunţ a fost afişat la data de 25.06.2024.

 

PRIMAR,

Cristian Octavian Matei

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh