21
Sam, Sep
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Începând de luni, 2 septembrie, traficul rutier pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, pe tronsonul cuprins între strada Piața Basarabiei (Colegiul Tehnic) și ieșirea din Municipiul Turda, va fi deviat temporar, de pe strada Simion Bărnuțiu - Clujului pe strada Alexandru Ioan Cuza, pe perioada lucrărilor de asfaltare la partea carosabilă.
Noua rută stabilită este: strada Bucovinei - strada Piața Basarabiei – strada Alexandru Ioan Cuza.
Traficul dinspre Cluj-Napoca pe direcția Alba Iulia și Târgul Mureș va continua să se desfășoare pe strada Clujului – strada Ion Corvin – strada Gheorghe Barițiu.
Circulatia autobuzelor aferente liniilor 10,13 și 18 se va realiza astfel:
DIRECȚIA MR.III - Turda NOUĂ:
-Linia 10 oprire în stația de la Spitalul Municipal, după care continuă pe Str. Alexandru Ioan Cuza-Dacia Service-Marele Alb.
-Linia 13 oprire în stația de la Spitalul Municipal, după care continuă pe Str. Alexandru Ioan Cuza
-Linia 18 oprire în stația de la Spitalul Municipal, după care continuă pe Str. Alexandru Ioan Cuza - Dacia Service - Marele Alb.
DIRECȚIA Turda NOUĂ - MR.III : 
-Linia 10 - plecare de la Marele Alb, oprire în stația Dacia Service (pe Str. Clujului nr. 69) după care va continua pe Str. Ion Corvin cu oprire lângă Brutăria Grama, continuând pe Str. Gheorghe Barițiu cu stațiile aferente.
-Liniile 13 și 18 - continuă de pe Str. Alexandru Ioan Cuza, cu oprire în stația de la Spitalul Municipal, după care continuă pe Str. Basarabiei, Str. Ion Corvin cu oprire lângă Brutăria Grama, continuând pe Str. Gheorghe Barițiu cu stațiile aferente.
Această deviere de traseu este necesară pentru efectuarea lucrărilor asfaltare a carosabilului pe strada Clujului, aferent Planului de Mobilitate Urbană – Coridorul de Vest.Vă asigurăm că depunem toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările in cel mai scut timp.
Vă cerem scuze pentru orice inconveniență și vă mulțumim pentru înțelegere.
 
 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh