21
Sam, Sep
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Continuăm și în acest an proiectul ”Ziua de Curățenie Națională 2024„ care va avea loc în 20 septembrie, începând cu ora 08:00. Punctul de întâlnire pentru voluntari este malul Arieșului - zona pod la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și ”Let’s Do It” – România, alături de colegi din peste 191 de țări sub numele de World Cleanup Day, vă invită să participați la această acțiune colectivă de ecologizare din mai multe zone ale Turzii,  pentru eliminarea deșeurilor din natură.

În vederea unei bunei desfășurări, firma de salubritate SC SUPERCOM SA si Lets do it Romania va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele Supercom.

 Le mulțumim  tuturor sponsorilor si partenerilor care au confirmat prezența: Supercom, Macromex, Stada, Awe Infra, Nelo Construct, Viarom, Acsa, Compania de Apă Arieș, DDD Insecto, Serviciul Voluntar pentru situații de urgență, Domeniul Public Turda, Direcția de Asistență Socială, Apele Române, Colegiul Tehnic Turda, DDD Insecto, TCI și Școala Profesională Poiana.

 Această campanie de ecologizare are un rol extrem de important pentru Municipiul Turda. Pe de-o parte, ne ajută să igienizăm diverse zone ale orașului nostru, iar pe de altă parte, ne aduce exemple de bune practici despre cum putem proteja mediul înconjurător.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh