19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Consiliul local turdean a refuzat să revoce azi trei dintre membrii săi, la solicitarea partidelor din care aceştia fac parte.
Este vorba de liberalii Ioan Berchişan şi Micea Pârv şi respectiv pesedistul Lucian Cordiş.
Cei trei sunt consilieri locali la al doilea sau al treilea mandat, dar au în comun faptul că partidele pe care le reprezintă i-a exclus din rândurile lor.Colegii din Consiliul local al municipiului Turda şi-au exprimat aprecierile la adresa celor trei, spunând că nu există semne de abateri disciplinare din partea acestora.
La votul secret exprimat de plenul Consiliului local, aleşii au refuzat să constate încetarea de drept a mandatului de consilier local pentru fiecare din cei trei consilieri.
Dacă pentru Lucian Cordiş au fost două voturi care doreau scoaterea sa din consiliu, în cazul celor doi liberali, Consiliul Local a fost unanim în susţinerea lor pe mai departe.
Ca urmare, Lucian Cordiş, Ioan Berchişan şi Mircea Pârv rămân membri ai Consiliului local Turda, cel puţin până la o decizie contrară a Instanţei de Contencios Administrativ la care, foarte probabil, Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal vor apela.
Dacă liberalii nu au propus înlocuitori pentru Berchişan şi Pârv, pesediştii l-au nominalizat deja în locul lui Cordiş, pe fostul consilier Corneliu Sârbu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh