În 13 februarie, în curtea Centrului Raţiu pentru Democraţie, între orele 09 şi 14, va avea loc un nou târg de produse tradiţionale, organizat de Slow Food Cluj Transilvania.
Cei prezenţi vor putea achiziţiona brânzeturi, afumături din Tălmăcel (jud. Sibiu), turtă dulce din Bonţida, vin de casă din Turda, murături din Viişoara, legume proaspete din Bădeni şi ceapă roşie şi albă de pe Valea Arieşului. „Târgul de finomşaguri” va avea şi o secţiune dedicată meşteşugarilor, cu mărgele, podoabe, lumânări şi obiecte decorative. La eveniment vor fi prezenţi şi membrii familiei Barbosa, „Producătorii lunii februarie”. Familia Lucia şi Gheorghe Barbosa sunt originari din Tălmăcel, judeţul Sibiu şi se ocupă de creşterea oilor şi prepararea afumăturilor tradiţionale: cârnaţi, pastramă, costiţă şi caş afumat. Reţetele lor vechi folosesc carne de cea mai bună calitate, membrane naturale şi condimente: sare, boia de ardei şi piper. Familia Barbosa participă la târgurile organizate de Slow Food Cluj Transilvania, Turda Fest şi la alte târguri importante din ţară. Sunt membri Slow Food Cluj Transilvania din anul 2009.
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.