26
Vi, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Consilierii turdeni au aprobat stabilirea unui tarif unic pentru toată zona Comunităţii urbane Arieş, zonă deservită de operatorul unic SC Compania de Apă Arieş.
Unificarea tarifului era prevăzută în contractul cadru semnat de Compania de Apă cu Comisia Europeană care finanţează proiectul de reabilitare a sistemului deapă-canal din regiune.  Însă această unificare a tarifelor era prevăzută pentru 2012 iar devansarea acestui termen poate fi privită cu simpatie de cei care supervizează proiectul nu însă, neapărat, şi de populaţia Comunităţii Urbane Arieş.
Tariful unic pentru serviciul de alimentare cu apă a fost stabilit la 2,08 lei fără TVA iar cel pentru canalizare la 1,57 lei, tot fără TVA.
Tariful este unic în aria delegării Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieşului.
În această perioadă adoptarea tarifului unic pentru serviciile de apă canal sunt supuse aprobării consiliilor locale din toate localităţile care compun Comunitatea Urbană Arieş.
Unele au aprobat deja aceste tarife altele vor analiza această problemă în proxima întrunire în plen.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh