23
Ma, Apr
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Actorii Teatrului municipal Turda au participat vineri 25 noiembrie 2011, la cea de a- VII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru profesionist Liviu Rebreanu, organizat de către Centrul de Cultură George Coşbuc Bistriţa.

Spectacolul de teatru invitat a fost Paharele lui Cupidon în regia lui Cristian Nedea având în distribuţie pe actorii: Melania Ursu, Dan Constantin, Narcisa Pintea, Petre Băcioiu, Ginuc Crişan.

Teatrului municipal Turda i s-a acordat Diploma de excelenţă pentru spectacolul Paharele lui Cupidon şi Trofeul festivalului.
La cea de a VII ediţie a acestui festival au fost invitate cu spectacole : Teatrul Naţional Iaşi, Teatrul municipal Bacovia Bacău, Teatrul Naţional Tg Mureş, Teatrul de Operă şi balet Oleg Danovski Constanţa, Teatrul municipal Turda.
In anul 2009 , Teatrul municipal Turda a primit Diploma de excelenţă pentru oferta artistică Slugă la doi stăpâni de Carlo Goldoni , prezentată la cea de a- V- a ediţie, a acestui festival, iar în anul 2008 , Diploma de excelenţă pentru spectacolul Flecărerile femeilor după Carlo Goldoni , prezentat în cadrul celei de a IV ediţie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh