04
Dum, Iun
19 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alexandra Ușurelu va susține, pentru prima oară la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, un concert cu band și orchestră de cameră.

Spectacolul are loc pe 1 martie, de la ora 20, și face parte din turneul naţional “Am să fiu eu casa ta“, pe care Alexandra Ușurelu îl deschide la final de ianuarie prin dublul concert simfonic din Sala Mare a Teatrului Național din București.

La Cluj Napoca, Alexandra Uşurelu va prezenta, alături de band-ul său și de o orchestră de cameră, mai multe cântece de pe al doilea album, care urmează să fie lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”.

Recent, Alexandra Ușurelu a lansat un nou cântec, ”Rămâi gândul cel dintâi”, însoțit de un videoclip alături de Muse Orchestra și actorul Marius Manole, care joacă rolul unui medic orb ”care taie pe cord”.

Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=P5uWsaMEzAQ

Biletele pentru concertul de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj se găsesc în rețelele Eventim (http://bit.ly/2js3ugx), iaBilet (http://bit.ly/2jFnPfx) și Biletmaster (http://bit.ly/2iIiC8m).

Parteneri media: Magic FM, Prima TV, România Liberă, Alist Magazine, Revista Casa Mea, InfoMusic.ro, umblat.ro, eva.ro, RadardeMedia.ro, calendarevenimente.ro.

# # #

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

 

PR & Press

HTAG PR

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 737 186 268

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh