19
Mie, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Educația reprezintă un domeniu important în care Clubul Rotary Turda investește, dorind să realizeze implicarea tinerei generații în problemele comunității dar și să susțină creșterea calității în educație.

            Propunem, astfel, participarea școlilor turdene la concursul de proiecte ”O șansă pentru mediu” care are ca scop să determine elevii să-și formeze un comportament ecologic adecvat prin derularea unor acțiuni concrete de protecție a mediului înconjurător. Proiectul se va desfășura în perioada ianuarie – iunie, fiecare școală care dorește să participe având posibilitatea să se înscrie în concurs cu un proiect propriu dar și cu o scrisoare de motivare a necesității dotării școlii cu instrumente IT. Evaluarea proiectelor școlilor se va realiza conform unor criterii bine stabilite, amintim aici atât proiectul depus și scrisoarea de motivare, cât și activitățile concrete în domeniul ecologie și protecția mediului desfășurate de elevii fiecărei școli.

Dorim astfel să determinăm elevii să-și reconsidere modul de a trăi în raport cu natura, să o protejeze, pentru a putea beneficia de darurile vitale ce ni le oferă și să-și formeze un comportament ecologic adecvat

Clubul Rotary Turda a ales ca modalitate de premiere a școlii câștigătoare dotarea acesteia cu echipamente IT cunoscând faptul că integrarea resurselor TIC în educaţie duce la o creştere a performanţelor şcolare.

 

Club Rotary Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh