22
Lun, Iul
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clujeanca Bianca Deac, desemnata de Revista Avantaje ca fiind una dintre cele mai active personalități în anul 2016, în calitate de apărătoare şi promotoare a drepturilor femeii, dar și de promotor al unor importante proiecte de advocacy și prevenirea violenței asupra femeilor. Implicarea ei a reuşit să aducă o nouă perspectivă în domeniul activismului împotriva violenței domestice, ca recunoaştere a acestei activități, revista Avantaje a  nominalizat-o la Premiile Femeia anului in categoria ,,Proiecte de advocacy și prevenirea violenței asupra femeilor’’.

Este una dintre cele mai active militante pentru drepturile femeilor în România, implicată atat în activitatea mai multor organizaţii nonguvernamentale care luptă împotriva violenței domestice, dar şi întotdeauna alături de organizaţiile care promovează voluntariatul în comunitatea clujeană.

De numele ei se leagă Campania ,, Violenţa în familie, de la lege la realitate’’, prima de acest fel din România. Campania s-a axat pe analizarea fenomenului violenței emoționale, care este greu de depistat şi probat, consecințele şi impactul acestor acțiuni fiind mult mai grave decât se poate credea inițial. Abuzul emoțional este considerată cea mai dureroasă formă de violență şi cel mai dăunător mod de distrugere a stimei de sine, și creează răni ce se vindecă, de cele mai multe ori, mult mai greu decât cele ale violenței fizice.

Realizatoare a  emisiunii  Voluntar pentru societate a lansat de curând Campania Voluntar de Cluj. Printre obiectivele proiectului, se număra  amplificarea spiritului de solidaritate precum și crearea de parteneriate pentru ca astfel să înţelegem cu toţii ce înseamnă să dăruiești  fără să vrei ceva în schimb, să ajuți  voluntar comunitatea în care trăieşti si de ce nu să înveţi că te poţi implica mai mult în activităţi voluntare în folosul comunităţii clujene.

De 19 ani, Revista Avantaje promovează femeile care transformă obișnuitul în remarcabil. In acest an Gala Femeia Anului 2016, va avea loc în luna martie la Bucuresti. Ca în fiecare an, evenimentul aduce în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care prin inițiativele lor fac din lumea în care trăim o lume mai bună, dar si  persoane publice implicate in activitati caritabile.

La aceasta categorie mai sunt nominalizate Inna, Roxana Dobre Iliescu, Ana Maria Ciobanu si Oana Sandu, Irina Costache.

Intra pe http://avantaje.ro/femeia-anului/voteaza/5/6#menuWrap  si voteaza Femeia Anului 2016! Propunerile au fost facute de catre cititoarele Avantaje. Au fost alese femei care, prin pasiune si tenacitate, reusesc sa-i inspire pe ceilalti si sa ajute semenii aflati la nevoie!

NU UITA! Votul se înregistrează doar dacă dai click pe butonul din partea de jos a paginii și completezi formularul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh