16
Ma, Apr
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sute de  gospodării din zona centrală a municipiului Turda se află în beznă la această oră. O defecțiune la rețeaua de alimentare a SC Electrica afectează, din nou, la circa o săptămână distanță de la precedenta mare avarie, mii de locuitori ai municipiului Turda.

Sursele noastre spun că utilizatorii Centrului Spa din centrul municipiului Turda sunt blocați, în costume de baie, întrucât dulapurile de la garderobă sunt dotate cu încuietori electronice, care necesită alimentare cu curent electric pentru a putea fi deschise.

Responsabilii furnizorului de electricitate nu pot da niciun fel de relație despre natura defecțiunii și timpul necesar pentru remedierea acesteia, întrucât, la această oră, ea nu a fost identificată (localizată). De obicei, durata de localizare a avariei poate dura și o oră și jumătate, după care se încearcă efectuarea de manevre de alimentare din alte rețele, urmând ca a doua zi, pe lumină, să fie remediată defecțiunea. Aceasta este modalitatea standard de intervenție.

 Cei de la Electrica nu au putut avansa un moment când va reveni alimentarea cu energie electrică, însă vom reveni cu amănunte, imediat ce ne vor fi furnizate de responsabilii societății.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh