20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul Rotary Turda a lansat o provocare școlilor turdene, aceea de a participa la  concursul de proiecte ”O șansă pentru mediu”, dorind în acest mod să realizeze implicarea tinerei generații în problemele comunității dar și să susțină creșterea calității în educație.

În competiție s-au înscris: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan”, Școala Gimnazială „Ioan Opriș”, Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, Liceul Teoretic ” Jósika Miklós”, Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu”. Am fost impresionați într-un mod foarte plăcut de seriozitatea și profesionalismul echipelor de proiect în elaborarea proiectelor proprii, de diversitatea activităților propuse, de dorința de implicare a elevilor și cadrelor didactice.

În perioada 13 februarie 2017 – 7 aprilie 2017 în fiecare școală se vor desfășura activitățile din cadrul proiectului propus. Evaluarea proiectelor școlilor se va realiza în  perioada 15 mai 2017 – 15 iunie 2017 conform unor criterii bine stabilite, amintim aici atât proiectul depus și scrisoarea de motivare a necesității dotării școlii cu instrumente IT, cât și activitățile concrete în domeniul ecologie și protecția mediului desfășurate de elevii fiecărei școli. Această etapă a proiectului va fi realizată de o echipă de masteranzi și doctoranzi de la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Facultatea de Știința și Ingineria Mediului.

Le dorim succes în desfășurarea activităților propuse!

 

Club Rotary Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh