29
Vi, Mar
18 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 16 – 19 februarie 2017, CFR Călători participă la cea de a 37-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vă aşteptăm la standul 62 din Pavilionul C5, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 - 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul nostru, vizitatorii se vor putea bucura de următoarele oferte:

ü  45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;

ü  vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017;

ü  premiul acordat în cadrul campaniei “Iubește și călătorește cu CFR Călători!“, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul nostru de la TTR. Premiul constă într-un USB Memory Sticks 16 GB și un pix cu touch screen, personalizate (câte un obiect pentru fiecare dintre cei doi).

 

Şi vor afla detalii despre:

ü  Oferta de Dragobete, pentru 24 februarie,“Iubeşte şi călătoreşte” prin care  îndrăgostiţii pot călători cu 2 bilete la preţ de unul la acelaşi tren IR, în aceeaşi dată și pe aceeași distanță.  Oferta este valabilă la anumite trenuri şi numai de la casele de bilete din gări şi agenţii CFR.

ü  Cele mai avantajoase oferte către principalele destinații turistice din țară (Cardul TrenPlus, Minigrup 2-5, Biletul de weekend etc) şi din din Europa (Interrail Global Pass până la 31 martie poate fi achiziţionat cu o reducere de 15%).

ü  încheierea de parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.

 

De asemenea, la nivelul întregii țări se vor derula în perioada următoare târguri de turism la care reprezentanțele CFR Călători din teritoriu vor fi prezente:

ü  CFR Călători TIMIŞOARA – la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, în perioada 03 – 05 martie;

ü  CFR Călători CONSTANŢA – la Vivo Mall Constanţa, în perioada 10 – 12 martie;

ü  CFR Călători CRAIOVA – la Centrul Multifuncţional Craiova, în perioada 10 – 12 martie;

ü  CFR Călători BRAŞOV – la Business Center Braşov, în perioada 17 – 19 martie;

ü  CFR Călători IAŞI – la Palas Mall Iaşi, în perioada 17 – 19 martie.

 

Mai multe detalii despre premii şi reduceri sunt disponibile la: www.cfrcalatori.ro/860

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh