02
Joi, Mai
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru pensionarii militari din garnizoana Turda sfârşitul lunii februarie a reprezentat momentul de analiză a activităţii organului de conducere a filialei şi alegerea pentru următorii patru ani a noului birou care va gestiona activitatea filialei turdene.

În prima parte a şedinţei, vechea conducere, aleasă în 2013, şi-a prezentat raportul de activitate, bilanţul contabil, raportul comisiei de cenzori şi a propus spre aprobarea adunării proiectul programului de activităţi pentru anul 2017.

Partea a doua a şedinţei a fost condusă de col. (r.) Traşcă Ion, vicepreşedinte al ANCMRR şi a adus în dezbatere propunerile şi votul pentru noua conducere. În cuvântul său de început acesta a făcut aprecieri la activitatea filialei și a amintit că în anul 2016 filialei Turda i-a fost acordată Diploma de Onoare a ANCMRR pentru contribuția remarcabilă la îndeplinirea idealurilor și virtuților cuprinse în deviza “Patrie, Onoare, Demnitate”, iar președintelui filialei col.(r.) Olteanu Sandu i s-a decernat cea mai înaltă distincţie pe care poate să o acorde ANCMRR – Medalia de onoare.

După ce au fost aduse la cunoştinţă candidaturile, membrii prezenţi au votat în unanimitate ca noul birou să-şi păstreze aceiaşi componenţă ca în urmă cu patru ani astfel: Col.(r.) Olteanu Sandu – preşedinte, Lt. Col. (r.) Pavăl Victor – vicepreşedinte, Lt. Col. (r.) Ababei Tudorel – secretar, Plt. Adj. Pr. (r.) Popa Nicolae – casier, Slt. (r.) Giurgiu Aurel – membru iar Col. (r.) Neamţu Aurel – cenzor pentru îndrumarea şi controlul activităţii financiar contabile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh