18
Joi, Apr
16 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Joi, 7.08.2014 începând cu ora 19.00 a avut loc la Salina Turda festivitatea de încheiere a Cursului de Dezvoltare a abilităților de comunicare pentru angajații Salinei ,, Elemente și tehnici de bază pentru dezvoltarea abilităților de comunicare ".

La festivitate au participat angajații Salinei care au fost cursanți, directorul societății- Tot Vasile Simion și lectorul univ.dr.Dan Octavian Rusu . În discuțiile purtate după decernarea diplomelor , angajații si-au exprimat multumirea că au dobândit noi final-curs-angajati-salinacunostinte si noi metode de comunicare cu clienții.
La curs au paricipat un numar de 55 de angajati ai Salinei si a inceput in data de 3.07.2014 si s-a finalizat in data de 7.08.2014.
Cursul de comunicare face parte din planul conducerii Salinei de îmbunatatire a serviciile oferite vizitatatorilor Salinei Turda si a celorlate puncte de lucru aflate in administrarea societatii ( Strandul Durgau , Bazinul de Inot Didactic si Centrul Spa).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh