28
Joi, Mar
22 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Federația Română de Baschet prezintă în cadrul unui infografic jucătorii-vedetă ai baschetului european care sunt așteptați să joace în România la Cluj-Napoca în cadrul FIBA Eurobasket 2017, cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Spania, campioană europeană en-titre și cea mai temută adversară, va aduce în România vedete precum faimosul Pau Gasol – desemnat Most Valuable Player în diferite ediții ale Cupei Mondiale FIBA sau Eurobasket, Ricky Rubio, Mark Gasol, Rudy Fernandez sau Sergio Rodriguez. Recent, Sergio Llull și-a exprimat deja dorința de câștiga cu Spania la FIBA EuroBasket 2017 a patra lui medalie de aur continentală.

Croația – dublă medaliată cu bronz la Campionatul European – va aduce giganți ai baschetului ca Bojan Bogdanovic, desemnat cel mai bun marcator la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, iar Muntenegru va face spectacol cu jucători vedetă precum Nikola Vučević sau Nikola Pavlicevic. Cehia va aduce jucători de elită precum Tomas Satoransky și Jan Vesely, în timp ce Ungaria va veni la întâlnirea Giganților cu baschetbaliști ca Adam Hanga, desemnat Most Valuable Player al etapei în Spania.

Începând cu 6 martie, Federația Română de Baschet va prezenta în fiecare zi pe pagina de facebook serialul profilurilor Giganților Europei care vor juca în România.

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Naționala României va lupta alături de vedetele baschetului european la FIBA Eurobasket 2017, într-un moment istoric pentru sportul românesc.

Românii au ocazia să vadă direct din tribune cele mai spectaculoase meciuri de baschet și pot fi alături de echipa Națională, cumpărând bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro sau în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.

Meciurile în care românii vor putea vedea Giganții Europei la baschet vor avea loc în perioada 1 septembrie – 7 septembrie, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă.

Despre Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet (FRB) a fost fondată în 1931 și este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA) începând din  1932. FRB organizează, conduce și dezvoltă activitatea baschetbalistică din România, promovând național și internațional acest sport. Este formată din structuri sportive cu secții de baschet și asociații în județele țării și în București. www.FRBaschet.ro

Despre FIBA
FIBA (
fiba.com) – organizație mondială a baschetului – este o asociație independentă formată din 215 Federații de Baschet din întreaga lume, având recunoaștere din partea Comitetului Internațional Olimpic (IOC) ca unică autoritate competentă în baschet. Mai multe informații: www.fiba.com

Pentru mai multe informații, contactați: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  0740.038.544

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh