02
Joi, Mai
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Este crezul profesoarei Dora Arion, fostă consilier local PSD, mărturisit odată cu anunțul oficial de înființare a unei asociații civice la Turda, menită să „facă auzită vocea cetățenilor simpli”.

Momentul a fost găzduit de sediul Asociației Tour D'Art, în prezența membrilor unor societăți culturale turdene și a unor politicieni din conducerea Partidului România Unită, în frunte cu Alexandru Cordoș. Dora Arion a precizat încă de la început că este președinta Asociației ARC, în timp ce vicepreședinta este Mariana Dobra, fost consilier local de la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Asociația de Reprezentare Civilă (A.R.C.) Turda, conform președintei Dora Arion, este o asociație non-profit cu sediul în Pța Republicii nr.46, ap.2.

„Vom reprezenta oamenii simpli, cu problemele lor, dar și pe acei oameni care vor dori să aducă o îmbunătățire, prin ideile pe carele au, la prosperitatea acestui oraș. Oamenii nu au numai așteptări, ei cunosc problemele acestui oraș și se implică, vin cu propuneri. Vom reprezenta societatea civilă cu cele trei probleme ale sale: sănătatea, educația și  cultura. Scopul acestei asociații este de a contribui la creșterea calității vieții, la dezvoltarea urbanistică, economică și culturală”, a declarat președinta Dora Arion, referitor la nou-înființata societate.

 

Sigur că obiectivele A.R.C. sunt generoase iar intențiile nou-înființatei asociații pot să o ducă departe în viața socio-culturală a Turzii. Le dorim succes membrilor asociației!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh