29
Vi, Sep
18 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Terasa Corso, din centru istoric al municipiului Turda, s-a deschis astăzi pentru clienții săi fideli dar și pentru turiștii care tranzitează Orașul Salinei. Cu un design modern și atractiv, Terasa Corso tinde să devină locul obișnuit de întâlnire, pe perioada sezonului cald, a iubitorilor de băuturi răcoritoare, de cafea bună sau de variate sortimente de băuturi alcoolice fine, în ton cu locația.

Noua terasă este o investiție importantă, realizată după un proiect similar teraselor din orașe cochete ale Europei, din lemn de o calitate specială, rezistent la intemperii și cu o estetică specială.

La inaugurarea non-formală de azi, au fost prezenți prieteni și apropiați ai proprietarului terasei, Florin Florea, oameni din administrația publică a orașului, în frunte cu primarul Cristian Matei, dar și oameni din staff-ul echipei de handbal Potaissa Turda pe care îi leagă o strânsă prietenie de patronul localului CORSO.

Primarul Cristian Matei s-a declarat mulțumit de aspectul noii terase, despre care a spus că aduce un plus de frumusețe și modernitate centrului orașului. Matei a mai opinat că noua terasă este un exemplu de urmat, din punct de vedere estetic.

 

Investitorul localului, Florin Florea, ne-a declarat: „Am simțit nevoia să ne aliniem și noi eforturilor de modernizare și înfrumusețare a Centrului Istoric al Municipiului Turda, pe care am văzut că le face noul primar, Cristian Matei. Așa că am considerat normal să investim o sumă destul de consistentă pentru modernizarea terasei Corso. Am făcut o investiție pentru ca turdenii dar și turiștii care vin să viziteze Salina Turda să poată descoperi un local cu o estetică similară marilor orașe ale Europei, cu o servire ireproșabilă și cu o ofertă generoasă și accesibilă. Îi așteptăm pe cei care doresc să ne treacă pragul, în fiecare zi, de la primele ore ale dimineții, până seara”, lansează Florin Florea invitația către clienții săi.

 

Vezi aici mai multe foto: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10597-s-a-deschis-terasa-corso-din-centrul-istoric-al-municipiului-turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh