23
Dum, Iun
4 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CFR Călători informează că, până la data de 30 septembrie 2017, desfăşoară campania Străbate România cu trenul - prin care vom promova împreună cu dumneavoastră, pasagerii noştri, #RomâniaPitoreascăDeLaFereastraTrenului.

TRENUL este mai mult dacât o modalitate de călătorie, el aduce oamenii laolaltă și poartă poveștile lor de viață de la un capăt la altul al țării. Totodată, călătoria cu trenul poate fi un prilej de evadare din cotidian, de lectură sau de a surprinde într-o fotografie, de la fereastra trenului, momente speciale, un apus, un răsărit sau un peisaj.

 Aşteptăm să trimiteţi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cea mai frumoasă poveste (eseu) / cea mai frumoasă fotografie / cel mai frumos material video despre călătoria dumneavoastră cu trenul și puteţi fi câștigătorul premiului lunar sau al marelui premiu.

 Premiul lunar constă într-un set de călătorie format din: 1 rucsac, 1 umbrelă, 1 adaptor / încărcător telefon backup, 1 agendă, 1 pix, toate personalizate CFR Călători, iar marele premiu  reprezintă un Card TrenPlus, în baza căruia pot fi cumpărate bilete cu reducere de 25%, pe orice rută/ tren, timp de un an.

 Regulamentul campaniei și detalii suplimentare: www.cfrcalatori.ro/925.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Comunicare si Relatii cu Mass-Media

MT / CFR Calatori

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh