16
Dum, Iun
11 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageFiul lui Mircea Irimie a fost atacat de 4 țigani în apropiere de Spitalul din Turda. Consilierul local ne-a povestit ca fiul său se ocupă în week-end de livrările localului de pe strada Fabricii. Sâmbătă seara a fost dată o comandă de alimente la o adresă din Turda Nouă. Mircea Irimie spune că în momentul în care fiul său a ajuns pe o străduță în apropiere de spital, unde trebuia să livreze comanda, atunci când a coborât din mașină a fost atacat de un țigan care era înarmat cu un cuțit. După câteva momente de groază în care au mai sosit încă 3 țigani, băiatul a reușit să fugă. Acesta a sărit prin mai multe curți din zonă și s-a rănit la picior într-o țepușă dintr-un gard. Cu ultimele puteri a reușit să oprească un autobuz și astfel a reușit să scape. Ajuns acasă plin de sânge și în stare de șoc, băiatul a reușit să le povestească părinților prin ce a trecut. La casa familiei Irimie a venit de urgență un echipaj SMURD care l-a transportat de urgență la spital. Medicii i-au acordat primul ajutor, iar acum starea băiatului este stabilă.

Mircea Irimie spune că este posibil ca acestă comandă de alimente să fie una capcană, pentru că astfel nu se explică faptul că fix în momentul în care a ajuns la adresa din Turda Nouă și a pus piciorul jos din mașină, băiatul său a și fost atacat. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Vă vom ține la curent cu evoluția acestui incident

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh