16
Mie, Ian
39 New Articles

Eveniment
Typography

Am ales să încheiem acest an cu o știre care nu este altceva decât transmiterea prin intermediul organului nostru media, Turda Info, a mesajului rostit de reprezentantul revoluționarilor turdeni, Dorin Trif, cu ocazia comemorării Revoluției Române din 1989.

„Am ieșit în stradă și, din păcate s-a soldat cu morți și cu răniți. Turda. Ca revoluționar nu pot să nu remarc și să vă spun următorul lucru: astăzi se dorește reintroducerea și reinstalarea fricii, magistrații se dorește să fie subordonați politic, procurorii, la fel, polițiștilor, prin lege, li se iau toate mijloacele și metodele care le foloseau pentru a ne apăra și a ne feri de tot felul de hoți, bandiți, criminali.

Nu pot să nu semnalizez acest lucru și doresc să vă transmit în numele revoluționarilor, pe care astăzi, cu onoare, îi reprezint, „Sărbători fericite!” și să nu vă fie frică! An nou fericit și să nu vă fie frică! Niciodată!”, a ținut să transmită Dorin Trif, cel care în dimineața zilei de 22 Decembrie 1989 a ieșit pe poarta fabricii Turdeana, însoțit de zeci de colegi, pentru a manifesta împotriva dictatorului Ceaușescu.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh