16
Dum, Iun
34 New Articles

Eveniment
Typography

La invitația Guvernului României, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă,  profesorul de economie Jeffrey Sachs va participa la Conferința dezvoltare durabilă și creștere economică, eveniment organizat în data de 8 martie, cu participarea mai multor experți din domeniul economiei, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și reprezentanţi ai instituțiilor publice centrale.

,,Vizita domnului Jeffrey Sachs poartă o deosebită importanță pentru România și mai ales pentru contextul dezvoltării durabile. Este important ca în această misiune, pe care Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și-a asumat-o, să avem susținerea unor actori de calibru internațional, așa cum este domnul Sachs’’, a declarat Borbély László, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

Înainte de începerea conferinței, economistul Jeffrey D. Sachs și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély, vor susține o declarație de presă comună, începând cu ora 10:00, la Hotel Marriott.

Totodată, Jeffrey D. Sachs, László Borbély și o echipă de experți din cadrul departamentului vor avea o întrevedere cu ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici.

Programul economistului Jeffrey D. Sachs va include și o întâlnire cu studenții și conducerea Academiei de Studii Economice din București.

Vineri, Jeffrey D. Sachs va efectua o  vizită la Cluj, unde se va întâlni cu studenții și profesorii Facultății de Geografie și ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Babeș – Bolyai, context în care Universitatea îi va acorda titlul academic de Doctor Honoris Causa.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh